Sopar de la presentació oficial de la sidra Riera Badias

El divendres 18 de setembre vam presentar en societat la nostra sidra. L’esdeveniment va tenir lloc al restaurant Buidasacs de la petita població del Vilet (Urgell).

12105800_142065599480743_1832331602736173023_n

invitacio

El menú que es va degustar va ser un maridatge de productes de la terra:

 

Truita de bacallà.
Pop & trumfos cara nord.
Txapelas & pernil i formatge.
Ventresca de tonyina & tomàquet
Cors d’enciam & piquillos i piparres.
Coca d’escalivada & seitons marinats.
Cloïsses & salsa verda de sidra catalana.
Fetge gras migcuit a la sal & ceps i figues coll de dama.

Plat Principal

 Filet de vedella bruna del Pirineu & trumfos de la fornera.

Les postres
 “leche frita” & llimona i canyella.

Formatge Serrat Costa Roia del Pallars, codony i nous.

 Sidra Catalana

12088080_142065559480747_937941627372073996_n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *